NOU SLIMMING VARĂ JEGGINGS

Iată noua ediție a revoluționarului Slimming Jeggings, deja record de vânzări în Italia, acum și mai subțire și mai confortabilă în versiunea 2.0! 

Remodelați-vă liniile prin comprimarea gambelor, coapselor, șoldurilor și abdomenului. Fiți uimit de efectul incredibil de slăbire!

Plata la livrare

Livrare 10€ gratuită în 24 de ore

1 perechi de jeggings la prețul de numai
179 RON
în loc de 299 RON

PLATA LA LIVRARE

LIVRARE GRATUITĂ ÎN 24 DE ORE

FEMEI PREFERATE DE SLĂBIRE JEGGINGS

Elastici și foarte confortabili datorită țesăturii și mai respirabile care îți învăluie picioarele într-o senzație de plăcere de fiecare dată când îi porți.

Firul special al versiunii 2.0 remodelează liniile în toate punctele strategice, oferind uniformitate și potrivindu-se întotdeauna perfect.

Profitați de oferta de astăzi: puteți obține 1 perechi de Jeggings pentru

179 RON (în loc de 399€)

Disponibil în următoarele dimensiuni:
-XS\S 38 - 40
-S\M 42 - 44
- M\L 46 - 48
- XLXXL 50 - 52
-XXXL 54+

Pentru a găsi mărimea perfectă pentru dumneavoastră, vă vom pune în legătură cu un asistent care vă va ghida în alegerea mărimii după ce ați completat formularul.

mărturia luisei

Într-adevăr o mare descoperire!!! În versiunea 2.0 sunt mai bune decât modelele mult mai scumpe, dar la un preț mult mai mic. Foarte moale la atingere, dar cu o putere frumoasă de “reținere” a coapsei, abdomenului și fundului. Oferă un sprijin excelent și sunt foarte confortabile. Acestea îmbrățișează talia și o pun în valoare. Cu siguranță voi mai lua și altele.
 

Luisei P. – 44 ani

CARE sunt caracteristicile care le fac cele mai bune

MĂRTURIA LUI ADELINA

“Foarte frumos, țesătură netedă și moale pe piele, cusăturile arată puternic, talie înaltă confortabilă, lungime perfectă, excelentă pentru yoga și mișcare generală. Se potrivesc foarte bine, fac un picior frumos. Port un 42/44 și am primit un S/M: confortabil și picior perfect, talia nu se strânge și rămâne confortabilă, cusăturile nu marchează pielea. Recomand tuturor practicanților de yoga și de fitness în general să practice sportul și să se simtă confortabil.”

Adelina L. – 39 ani

 

RECENZII ALE CLIENȚILOR

4,93/5
4.7/5

4,783 Recenzii ale clienților

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Steaua

Nadina L. ✅

5/5

Achiziție verificată pe 06/04/2021

“Sunt confortabile, desenând o siluetă frumoasă. Foarte drăguți atât pentru un look elegant la birou, dacă sunt asortați cu un top potrivit, cât și pentru un look casual pentru a face comisioane. Le-aș recomanda și pentru alergare, deoarece simt că sunt de reținere și susțin mușchii.”

Katarina M. ✅

5/5

Achiziție verificată pe 24/04/2021

“Fantastic! Țesătură foarte confortabilă, aproape că se simte ca și cum ai purta catifea! talie înaltă confortabilă. Acestea aderă perfect la corp, dar lasă libertate de mișcare. De obicei port un 38, am cumpărat un XS / S și sunt perfecte! Potrivit pentru orice ocazie”.

Iana B. ✅

5/5

Achiziție verificată pe 26/04/2021

“Una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut vreodată pentru practicarea yoga. Țesătura este moale și plăcută, confortabilă de purtat și, de asemenea, puțin restrictivă, talia înaltă îi împiedică să cadă în timpul antrenamentelor. Eu port un 44/46 și mărimea M/L este perfectă! Livrare perfectă.

Foarte mulțumit, cred că voi mai cumpăra.”

Gianina N. ✅

5/5

Achiziție verificată pe 29/14/2021

“”Iată o pereche de jeggings cu adevărat spectaculoasă… modelare confortabilă, cusută bine. Dimensiunea corespunzătoare. Desigur, ei costă un pic mai mult decât media, dar sincer merită să ai una sau două perechi cu siguranță frumoase, mai ales dacă vrei să faci o impresie bună la locul de muncă sau dacă obișnuiești să stai acasă și să faci o impresie bună…”

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL ȘI ALEGEȚI MĂRIMEA DVS.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cusăturile speciale și țesătura special concepută remodelează liniile, făcându-le uniforme și potrivindu-se întotdeauna perfect.

Da, au o garanție de 100% pentru returnarea banilor în termen de 30 de zile.

Da, puteți plăti direct în momentul livrării la domiciliu!

Transportul este complet gratuit și în 24 de ore.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc